A la carte

Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.

Voorgerechten

ST. – JACOBSVRUCHTEN "CARPACCIO – GEBAKKEN" | BUTTERNUTPOMPOEN | CURRY

€ 26,00

KALFSZWEZERIK | WITLOOF | CAPPUCCINO

€ 27,00

BLACK ANGUS | NOORDZEEKRAB | FRIS GEMARINEERDE GROENTEN

€ 24,00

GAMBA | ZEEUWSE MOSSEL | GOUDBRASEM | PAELLA STYLE

€ 23,00

UIENSOEP LYONNAISE | GRUYÈRE | OESTERZWAM

Veggie

€ 20,00

Hoofdgerechten

AARDAPPEL | KNOLSELDER | HERFSTTRUFFEL

Veggie

€ 25,00

BLACK ANGUS | PONT – NEUF | FRISSE SALADE | BEARNAISE

€ 32,00

FAZANT "BRABANÇONNE" | PETERSELIEWORTEL | HAZELNOOT

€ 29,00

ROGGEVLEUGEL | AARDPEER | GEZOUTEN KAPPERS

€ 28,00

TARBOT GEGAARD IN DE OVEN | FIJNE KRUIDEN |
GEWOKTE GROENTEN | BEARNAISE VAN SCHAALDIEREN

€ 34,00

Passende wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht
Bij allergieën of diëten horen we het graag!