A la carte

Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.
Bij allergieën of diëten horen we het graag.

Voorgerechten

Carpaccio langoustine / gepekelde groenten / boekweit

€ 26,00

Kalfszwezerik / knolselder / little gem

€ 26,00

Schelvis / peterseliewortel / saffraan " Leeuwergem "

€ 22,00

Carpaccio St. - Jacobsvruchten / geitenkaas / rode biet

€ 24,00

Veggie: Aardappelmousseline / herfstgroenten

€ 20,00

Hoofdgerechten

Tarbot gegaard in de oven met fijne kruiden

Gewokte groenten en bearnaise van schaaldieren

€ 34,00

Fazant / knolselder / grondwitloof

€ 29,00

Hertenkalf / bataat / ras el hanout / spitskool

€ 32,00

Black angus / pont - neuf / frisse salade / bearnaise

€ 32,00

Veggie: Pasta / knolselder / parmezaan / hoorn des overvloed

€ 23,00