A la carte

Op zaterdagavond serveren we enkel het degustatiemenu in 4 of 5 gangen.
Het eten aan de kaart is beperkt tot 6 personen.
Bij allergieën of diëten horen we het graag.

Voorgerechten

Carpaccio langoustine / gepekelde groenten / boekweit

€ 26,00

Kalfszwezerik / knolselder / sucrine

€ 26,00

Schelpjes / Belgium kaviaar / groene curry

€ 24,00

Gerookte Oosterscheldepaling / ganzenlever / zuring / krokante granen

€ 23,00

Veggie: Knolselder / appel / noten " WALDORF "

€ 20,00

Hoofdgerechten

Tarbot gegaard in de oven met fijne kruiden

Gewokte groenten en bearnaise van schaaldieren

€ 34,00

Roggevleugel / bloemkool / romanesco / pistache

€ 29,00

Kalfsvlees / madeira / knolselder / dauphine

€ 32,00

Black angus / pont - neuf / frisse salade / bearnaise

€ 32,00

Hoeve ei 62°C / kataifa / bloemkool / mousseline

€ 24,00